Home » Poppy is Geadopteerd in Spanje

Poppy is Geadopteerd in Spanje

Bio

 Naam   Poppy
 Geboortedatum   7-4-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   leuke kleine dondersteen
 Land van herkomst   Spanje
Petro, Paula en Poppy zijn "aangenomen" kindjes van Josephina. Zij kreeg er zelf in totaal 4. Toen Josephina bevallen was kwamen er twee weken later nog vier kittens in het asiel van ongeveer dezelfde leeftijd. Oogjes nog dicht. Ze zaten met z´n vieren in een doos. We hebben ze bij Josephina gezet en ze accepteerde deze vier meteen. Ze heeft ze opgevoed als haar eigen kindjes. Josephina en kittens waren bij een vrijwilligster in opvang. Josephina is inmiddels al geadopteerd in Nederland.
 
De kittens zijn inmiddels naar het asiel gebracht omdat de opvang weg moest en ze niet langer kon houden. Ze zijn goed gesocialiseerd, kunnen met andere katten en met honden.
 
Poppy is de kleinste van het stel en ook de grootste dondersteen. Ze wilde heel lang niet zelf beginnen met eten, maar deed dat uiteindelijk toch. Ze zit overal op, in en aan. Ze is ontzettend leuk, maar wel een actief ding.
 
Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius injectie, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), indien mogelijk sterilisatie, vlucht naar Nederland. LEES ONS KITTENBELEID

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   nee, lees ons sterilisatiebeleid
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram