Home » Josephine is Geadopteerd

Josephine is Geadopteerd

Bio

 Naam   Josephine
 Geboortedatum   14-2-2016
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief
 Land van herkomst   Spanje

Josephine werd gevonden voor de deur van een hotel in Castalla. Ze was duidelijk zwanger en al in een vergevorderd stadium. Josephine had geluk en mocht bij een vrijwilligster in opvang. Daar werd ze prima verzorgd en daar voelde ze zich op haar gemak. Ze beviel van 4 kleintjes en verzorgde de kleintjes heel goed. Twee weken later werden er in het dorp vier kleintjes in een doos gevonden zonder moeder. Ze waren een paar dagen jonger dan de kleintjes van Josephine en we probeerden ze bij haar te leggen. Ze accepteerde de vier kleintjes meteen en liet ze net zo goed drinken als haar eigen kindjes. De kleintjes groeien nu met z´n allen samen op met mama erbij. Ze hebben geluk dat ze niet in het asiel hoeven op te groeien maar in een huis mogen wonen. 

 

Inmiddels zijn de kleintjes 2 maanden oud en over niet al te lange tijd mag mama weer op zichzelf gaan wonen. Ze is inmiddels gesteriliseerd en klaar om te vertrekken. Ze kan nog heel even van haar kleintjes genieten, maar we merken al dat ze ze een beetje zat begint te worden. De hummeltjes zijn al aardig snel en lenig, eten goed zelf en over 1,5 tot 2 maanden mogen zij ook weg.

 

Adoptiebijdrage is inclusief enting, chip, paspoort, sterilisatie, test (negatief FIV en FelV) en vlucht naar Nederland.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   onbekend
 Kan met andere katten   onbekend
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram