Home » Petro is Geadopteerd in Spanje

Petro is Geadopteerd in Spanje

Bio

 Naam   Petro
 Geboortedatum   7-4-2019
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   groot
 Gezondheid   goed
 Karakter   rustig, sociaal
 Land van herkomst   Spanje

Freda, Frankie, Fabio, Petro, Paula en Poppy zijn verzorgd bij een vrijwilliger in huis. Ze naar het asiel gegaan omdat de vrijwilliger weg moest. Ze heeft de kittens met veel verdriet naar het asiel gebracht, waar ze nu een kennel delen met nog een aantal andere kittens.

Petro, Paula en Poppy zijn "aangenomen" kindjes van Josephina. Zij kreeg er zelf in totaal 4, eentje is er hier lokaal geadopteerd. Toen Josephina bevallen was kwamen er twee weken later nog vier kittens in het asiel van ongeveer dezelfde leeftijd. Oogjes nog dicht. Ze zaten met z´n vieren in een doos. Ze hebben ze bij Josephina gezet en die accepteerde deze vier meteen. Ze heeft ze opgevoed als haar eigen kindjes. Josephina en kittens waren bij een vrijwilligster in opvang. Josephina is inmiddels al geadopteerd in Nederland. Ze zijn inmiddels gevaccineerd en hebben een chip. De kittens zijn inmiddels naar het asiel gebracht omdat de opvang weg moest en ze niet langer kon houden. Ze zijn goed gesocialiseerd, kunnen met andere katten en met honden. Petro is een van de rustigste kittens van het stel. Ook één van de grootsten. 

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius injectie, Eurpees paspoort, test (negatief FIV en FelV), sterilisatie indien mogelijk, vlucht naar Nederland. LEES ONS KITTENBELEID.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   nee, lees ons sterilisatiebeleid
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram