Menu Sluiten

Paula

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Paula
 Geboortedatum   3-4-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   timide, sociaal, speels
 Land van herkomst   Spanje
Mama Josephine werd hoogzwanger gevonden op straat in het dorp. Ze mocht in opvang en korte tijd later beviel ze van 4 kittens. Na twee weken werden er vier kittens in een doos gevonden zonder moeder. Ze hadden ongeveer dezelfde leeftijd als de kittens van Josephine zelf. Ze werden bij mama Josephine gezet en die accepteerde de vondelingetjes. Een van de kittens in de doos was Paula.
 
Paula is een schattig meisje dat in het begin wat timide was, maar door de goeie zorgen van de opvang inmiddels al goed gesocialiseerd is. Ze is speels, ze groeit goed en ze is sociaal met de andere kittens en met mensen. 
 
Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius, Europees paspoort, test (FIV en FelV negatief), indien mogelijk gesteriliseerden anders zie onderstaande, reis naar Nederland.
 
LET OP! We proberen de kittens zo veel mogelijk gesteriliseerd te laten reizen. Voor kittens die nog niet gesteriliseerd zijn maken we aparte afspraken met de adoptant. Deze zullen we bespreken tijdens de intakeprocedure.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   nee
 Gechipt   wel als ze naar Nederland komt
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   €150,-