Home » Paula is Geadopteerd

Paula is Geadopteerd

Bio

 Naam   Paula
 Geboortedatum   3-4-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   timide, sociaal, speels
 Land van herkomst   Spanje
Mama Josephine werd hoogzwanger gevonden op straat in het dorp. Ze mocht in opvang en korte tijd later beviel ze van 4 kittens. Na twee weken werden er vier kittens in een doos gevonden zonder moeder. Ze hadden ongeveer dezelfde leeftijd als de kittens van Josephine zelf. Ze werden bij mama Josephine gezet en die accepteerde de vondelingetjes. Een van de kittens in de doos was Paula.
 
Paula is een schattig meisje dat in het begin wat timide was, maar door de goeie zorgen van de opvang inmiddels al goed gesocialiseerd is. Ze is speels, ze groeit goed en ze is sociaal met de andere kittens en met mensen. 
 
Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius, Europees paspoort, test (FIV en FelV negatief), indien mogelijk gesteriliseerden anders zie onderstaande, reis naar Nederland.
 
Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius injectie, Eurpees paspoort, test (negatief FIV en FelV), sterilisatie indien mogelijk, vlucht naar Nederland. LEES ONS KITTENBELEID.
 
Voor Paula is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26,29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja, in Nederland
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Romy
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram