Home » Freda is Geadopteerd

Freda is Geadopteerd

Bio

 Naam   Freda
 Geboortedatum   3-4-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   sociaal
 Land van herkomst   Spanje

Freda, Frankie, Fabio, Petro, Paula en Poppy zijn verzorgd bij een vrijwilliger in huis. Ze naar het asiel gegaan omdat de vrijwilliger weg moest. Ze heeft de kittens met veel verdriet naar het asiel gebracht, waar ze nu een kennel delen met nog een aantal andere kittens.

Freda, Franki en Fabio zijn kindjes van Josephina. Zij kreeg er in totaal 4. Toen Josephina bevallen was kwamen er twee weken later nog vier kittens in het asiel van ongeveer dezelfde leeftijd. Oogjes nog dicht. Ze zaten met z´n vieren in een doos. Ze hebben ze bij Josephina gezet en die accepteerde deze vier meteen. Ze heeft ze opgevoed als haar eigen kindjes. Josephina is inmiddels geadopteerd in Nederland. De kittens zijn goed gesocialiseerd en kunnen goed met andere katten en met honden overweg.
 
Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius injectie, Eurpees paspoort, test (negatief FIV en FelV), sterilisatie indien mogelijk, vlucht naar Nederland. LEES ONS KITTENBELEID.

Voor Freda is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26.29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   nee, lees ons sterilisatiebeleid
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram