Home » Yoda (kat) en Tarzan (hond) zijn Geadopteerd

Yoda (kat) en Tarzan (hond) zijn Geadopteerd

Bio

 Naam   Yoda (kat) en Tarzan (hond)
 Geboortedatum   april 2019 (yoda) en 25-2-2019 (Tarzan)
 Geslacht   vrouw (Yoda) en man (Tarzan)
 Soort/Kleur   mix & mix podenco andaluz
 Grootte   normaal & klein (tarzan)
 Gezondheid   goed & zie omschrijving
 Karakter   speels en sociaal & iets angstig
 Land van herkomst   Spanje

Tarzan en Yoda willen graag samen blijven.

TARZAN:

Tarzan werd gevonden nadat hij was aangereden. Hij lag langs de kant van de weg en bleek breuken in zijn heup en diverse botten in zijn pootje te hebben. Hij is geopereerd en hij is inmiddels aan het revalideren. Het gaat goed. Hij is liefdevol in opvang gegaan en wordt daar uitstekend verzorgd. 

Tarzan kan goed opschieten met honden en katten. Hij is nogal timide in het begin bij mensen die hij niet kent. Zijn steun en toeverlaat is Yoda. Een jong katje waar hij samen mee in opvang is. Het liefst plaatsen we Yoda en Tarzan samen omdat vooral Tarzan heel veel steun aan Yoda heeft. Best een beetje gek om een hond en een kat samen voor te stellen, maar soms is het beter om buiten de "gewone" paden te gaan. 

Als Tarzan je eenmaal kent is hij heel lief en aanhankelijk. Verder is het een gewone leuke pup. Hij heeft nog even tijd nodig om volledig te herstellen. Hij kan in november reizen.

Tarzan is smoorverliefd op zijn vriendinnetje Yoda.
Yoda en Rambo op YouTube

YODA:

Yoda is in het asiel gekomen toen ze 2 maanden oud was. Ze was praktisch blind. Ze is in opvang gegaan en heeft na behandeling met medicatie haar zicht weer helemaal teruggekregen. Het enige dat ze er aan over heeft gehouden is een vlekje in één van haar ogen. Maar ze heeft verder nergens last meer van. Ze is heel speels en sociaal. Ze kan met andere katten en met honden.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), vlucht naar Nederland en indien mogelijk castratie.
Lees deze pagina over ons kittenbeleid.
 
Voor Yoda is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26,29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   nee, wordt op 21 oktober gedaan & Tarzan, ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   vanaf 12 jaar
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €150,- per kat en €275,- per hond
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram