Home » Spotty - 2 is Geadopteerd

Spotty - 2 is Geadopteerd

Spotty is een heel sociale, leuke, speelse, blije pup. Spotty is de meest sociale puppy van de vier. Hij komt rechtstreeks naar je toe, hij wil spelen, hij kan niet stil blijven zitten, hij wil koste wat het kost bij je zijn!

Een man in het Bulgaarse dorp had een hond, natuurlijk niet gesteriliseerd. En de teef kreeg drie pupjes. Hij wilde ze in het bos achterlaten, zoals daar helaas behoorlijk gebruikelijk is. Voor hem waren de pupjes afval. Maar, hij kreeg een inval en een aardig moment. Hij bracht ze naar het asiel. De mensen van het asiel overtuigden de man dat hij zijn teefje mocht brengen voor sterilisatie. Daardoor weten ze nu in het asiel ook hoe de moeder eruit ziet. Het is een teefje van acht kilo, een kort hondje. Ze had een beetje de maat van een pekinees.

De pups op YouTube: Klik hier

Spotty op YouTube: Klik hier

Spotty op YouTube: Klik hier

Lees deze pagina over ons kittenbeleid. Dit geld ook voor honden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Spotty - 2 is Geadopteerd
Geboortedatum
05-06-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
klein, moeder is ca 8kg, vader is onbekend, wordt geen grote hond
Gezondheid
goed
Karakter
heel sociaal, lief, speels, blij
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Nee, zie ons kittenbeleid, ook voor honden.
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
400,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram