Home » Sobrino is Geadopteerd in Spanje

Sobrino is Geadopteerd in Spanje

Sobrino arriveerde in slechte toestand in het asiel. Hij zat onder de teken en was zwaar ondervoed. Hij kwam samen met zjin twee broers binnen. Inmiddels gaat het goed met hem. Hij is erg actief. Hij wandelt graag met onze vrijwilligers, ze leren hem daar aan de lijn lopen. In het begin was dat voor hem een beetje een mysterie. Maar hij is een slimme jongen. Hij is een zeer actieve en vrolijke puppy, hij houdt van spelen.

Lees deze pagina over ons kittenbeleid. Ook voor honden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Sobrino is Geadopteerd in Spanje
Geboortedatum
11-05-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
middenmaat, we weten niet precies hoe groot hij wordt, we verwachten maat herder
Gezondheid
goed
Karakter
vriendelijk, aanhankelijk
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Nee, zie ons kittenbeleid, ook voor honden.
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
ja
Adoptiekosten
400,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram