Home » Snow – 2 is Geadopteerd

Snow - 2 is Geadopteerd

Snow IMG_2195
Snow IMG_2193
Snow IMG_2192
Snow IMG_2191
Snow IMG_2190
SnowIMG_2229
SnowIMG_2227
Snow IMG_2202
Snow IMG_2199
previous arrow
next arrow
Snow IMG_2195
Snow IMG_2193
Snow IMG_2192
Snow IMG_2191
Snow IMG_2190
SnowIMG_2229
SnowIMG_2227
Snow IMG_2202
Snow IMG_2199
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Snow
 Geboortedatum   1-5-2021
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief
 Land van herkomst   Spanje (3)

Frost en Snow zijn gevonden naast containers aan de rand van een dorpje in Spanje. Op die plek worden vaker kittens gevonden/gedumpt. Ze waren zo ontzettend klein dat het onwaarschijnlijk is dat ze er zelf naar toe zijn gelopen. Ze zijn opgehaald door het asiel, na een melding. Ze waren toen ongeveer 5 weken oud.

Alles is nog een beetje eng in het asiel, maar Frost en Snow houden zich goed staande in het kittenverblijf. Ze liggen altijd bij elkaar en zoeken elkaar steeds op. Ze willen graag bij elkaar blijven.

Ze zijn (op het moment dat wij dit schrijven, 27 juni 2021) nog geen twee maanden oud en zijn al verlaten. Dat is zo sneu en verdrietig dat het asiel hoopt dat ze straks een fijne familie vinden waar ze voor altijd kunnen blijven.

Snow heeft een grijs vlekje op haar hoofd. Frost is helemaal wit.

Lees deze pagina over ons kittenbeleid.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   nee, zie ons kittenbeleid
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja (niet extree druk)
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Frost
 Kan met honden   onbekend, waarschijnlijk wel
 Adoptiekosten   210,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram