Home » Skyler is Geadopteerd

Skyler is Geadopteerd

IMG_7997
IMG_8012
IMG_7998
IMG_7996
IMG_7995
previous arrow
next arrow
IMG_7997
IMG_8012
IMG_7998
IMG_7996
IMG_7995
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Skyler
 Geboortedatum   1-1-2020
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   knuffelig, vriendelijk, mensgericht
 Land van herkomst   Spanje (2)

Skyler is een hele lieve poes. Ze is aanhankelijk en dol op mensen. Ze is door een vrijwilliger van het asiel naar het asiel gebracht. Ze vond haar hulpeloos en wanhopig op straat.

Skyler is een jonge kat die een tijdje geleden in het asiel aankwam. Het is onbekend wat haar vorige leven was. Waarschijnlijk leefde ze niet de hele tijd op straat, ze had het er zwaar. Skyler is een kat met honeurs. Ze is aanhankelijk, aardig, vriendelijk, sociaal en speels. Daarnaast kan ze goed overweg met haar kattenvriendjes in het asiel. Ze is dol op mensen. De vrijwilligers proberen haar altijd even te knuffelen. Ze wil heel graag in een echt huisje wonen.

Lees deze pagina over ons kittenbeleid.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, of heel veel mens thuis zonder vakanties
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   210,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram