Home » Simba - 5 is Geadopteerd

Simba - 5 is Geadopteerd

Simba is een lief kitten, hij is heel speels en knuffelig. En bovenal heel erg grappig. Hij is dol op vissen, dat kun je zien op zijn foto's. Hij slaapt als een kitten, springt rond, helpt de verzorgster met computertaken en hij heeft zijn spulletjes al ingepakt, klaar om te verhuizen. Hij is gevonden op straat met een heel slecht oogje. Er werd gedacht dat hij blind zou worden. Dankzij een heel goede foster is hij opgegroeid met veel aandacht, liefde en persoonlijke knuffels en zo kreeg hij ook zijn oogdruppels en cremes. Zijn ogen zijn gered en genezen.

Simba op YouTube: Klik hier

Simba op YouTube: Klik hier

Lees deze pagina over ons kittenbeleid.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Simba - 5 is Geadopteerd
Geboortedatum
07-04-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed, lichte beschadiging in oog
Karakter
Lief, speels, knuffelig, grappig
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Nee, zie ons kittenbeleid.
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram