Home » Sylvestre is Geadopteerd

Sylvestre is Geadopteerd

Bio

 Naam   Silvestre
 Geboortedatum   15-7-2019
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   speels, sociaal
 Land van herkomst   Spanje

Sid, Silvestre, Siri, Lucio en Cain zijn gevonden bij een container in Castalla. Ze waren erg mager, uitgedroogd en zaten onder de vlooien. De medewerkers van het asiel hebben ze direct meegenomen naar de dierenarts om ze na te laten kijken.

Lucio en Cain gingen in opvang, maar voor Sid, Silvestre en Siri was er geen opvang beschikbaar. Zij zijn dus al een hele poos in het asiel. Ze delen hun kennel met Lucas, Mika en Zeta en ze kunnen prima met elkaar opschieten. Het gaat goed met ze.

Silvestre heeft een prachtige zwarte neus. Daaraan kunnen we hem onderscheiden van zijn broertje Sid. Hij is altijd samen aan het spelen met zijn broertje Sid en samen halen ze kattenkwaad uit. Met Siri kunnen ze ook lekker donderjagen. Het zijn gewoon leuke kittens met een boel levenslust.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), vlucht naar Nederland en indien mogelijk castratie.
Lees deze pagina over ons kittenbeleid.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   nee, zie ons kittenbeleid
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Sid
 Kan met honden   ja (wel even wennen)
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram