Home » Sansha en Danerys zijn Geadopteerd

Sansha en Danerys zijn Geadopteerd

Bio

 Naam   Sansha en Danerys
 Geboortedatum   Sansha 1-6-2019, Danerys 15-5-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   speels, actief en slim
 Land van herkomst   Spanje

Sansha is dikke vriendinnen met Danerys. Alsof het zusjes zijn. Sansha is super speels, actief en heel slim. Zij is net als Danerys gewend aan andere katten en woont nu ook met honden. Beiden zijn heel sociaal met mensen.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), vlucht naar Nederland en indien mogelijk castratie.
Lees deze pagina over ons kittenbeleid.
 
Voor Sansha is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26,29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.
 
Voor Danarys is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26,29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   nee, zie ons kittenbeleid
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, elkaar
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €150,- per kat
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram