Home » Sagitario Geadopteerd in Spanje

Sagitario Geadopteerd in Spanje

Sagitario verscheen op een dag voor de deur van het Vega Baja Ziekenhuis in de buurt van Orihuela. Hij wilde naar binnen in het ziekenhuis. De schuifdeuren gingen open en hij stapte naar binnen. Het zorgpersoneel zette hem weer buiten, denkend dat hij een wilde kat was. Maar hij liep te miauwen om weer binnen te komen en hij wilde opgepakt worden. Uiteindelijk werd hij opgepakt en zagen ze dat hij gewoon een sociaal kitten was. Hij schuurde zichzelf tegen hen aan. Waarschijnlijk is hij daar achter gelaten. Hij is een heel lief, sociaal kitten. Hij is actief van karakter en wil lekker met je spelen. Hij kan heel goed overweg met andere kittens. In het begin vond hij het een beetje lastig om te wennen, maar hij kreeg in het asiel snel zelfvertrouwen. Hij is een beetje bang voor honden, maar hij zou eraan kunnen wennen als de hond hem met rust laat en als ze niet teveel herrie maken.

Lees deze pagina over ons kittenbeleid.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Sagitario Geadopteerd in Spanje
Geboortedatum
20-06-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
sociaal, vriendelijk, aanhankelijk, speels
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Nee, zie ons kittenbeleid.
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram