Home » Romy is Geadopteerd

Romy is Geadopteerd

Bio

 Naam   Romy
 Geboortedatum   21-3-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   sociaal, speels
 Land van herkomst   Spanje

Romy was nog erg klein toen ze binnenkwam, we dachten dat het een jongetje was. "Hij" mocht gelukkig in opvang. Na een bezoekje aan de dierenarts bleek Roni geen Roni te zijn maar een Romy. Ze is heel erg sociaal, speels en knuffelig. Ze heeft het heerlijk bij de opvang en is al helemaal gewend aan het wonen in een huis. Romy is gewend aan een leven met honden en katten.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius injectie, Eurpees paspoort, test (negatief FIV en FelV), sterilisatie indien mogelijk, vlucht naar Nederland. LEES ONS KITTENBELEID.

Voor Romy is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26,29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja, in Nederland
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Paula
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram