Home » Rebeca - 3 is Geadopteerd

Rebeca - 3 is Geadopteerd

Rebeca is als baby achtergelaten op straat. Ze zwierf over de straat, tussen de auto's door en riep om hulp. Op zoek naar warmte en eten. Hoe groot ze precies gaat worden weten we niet, we weten niet wie haar ouders zijn. Er wordt verwacht dat ze een middenmaatje wordt. Rebeca woont in een asiel waar ook een kindje is. Samen met andere honden en katten. Het is een sociaal diertje.

Lees deze pagina over ons kittenbeleid, ook voor honden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Rebeca - 3 is Geadopteerd
Geboortedatum
07-04-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
middenmaat, September 2023 ca 7 kg (pup in de groei) geschat toekomstig gewicht ca 15 kg
Gezondheid
goed
Karakter
heel lief, speels
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Nee, zie ons kittenbeleid.
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
400,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram