Menu Sluiten

Rafa is Geadopteerd

Rafa IMG_2915
Rafa IMG_2917
Rafa IMG_2916
Rafa IMG_2911
Rafa IMG_2910
Rafa IMG_2908
Rafa IMG_2904
Rafa IMG_2901
Rafa IMG_2899
Rafa IMG_2898
Luca Rafa IMG_2948
previous arrow
next arrow
Rafa IMG_2915
Rafa IMG_2917
Rafa IMG_2916
Rafa IMG_2911
Rafa IMG_2910
Rafa IMG_2908
Rafa IMG_2904
Rafa IMG_2901
Rafa IMG_2899
Rafa IMG_2898
Luca Rafa IMG_2948
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Rafa
 Geboortedatum   22-4-2021
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix siamees
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief
 Land van herkomst   Spanje (3)

Rafa zal samen met Luca worden geplaatst.

Mama Mia leefde op straat en kreeg eten bij een hotel net buiten een Spaans dorp. Samen met verschillende andere katten. Ze liet zich alleen aaien als ze aan het eten was, maar verder niet. Op een dag kreeg het asiel een telefoontje met de vraag of ze Mia wilden komen ophalen want ze was zwanger. En meer kittens wilde het hotel niet in de buurt hebben.

Mia is naar het asiel gekomen en al gauw mocht ze in opvang. Ze bleek behoorlijk schuw te zijn. Ze was ongeveer anderhalve week bij de opvang toen ze beviel van 5 kittens. Ze bleek een hele goeie moeder, want ze verzorgt de kittens uitstekend. Inmiddels eten de kittens zelf en binnenkort hebben ze mama niet meer nodig. (tijd van schrijven 3-7-2021)

Mia mag bij de opvang blijven wonen. Het asiel draagt er zorg voor dat ze gesteriliseerd wordt. De kittens komen ter adoptie.

Luca en Rafa zijn dikke maatjes. Ze zijn de twee die het meest op hun moeder lijken. Ze hebben mooie blauwe ogen. Luca en Rafa spelen heel veel samen. Het zijn leuke kittens en er wordt volop gesocialiseerd en gespeeld.

Lees deze pagina over ons kittenbeleid.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   nee, zie ons kittenbeleid
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Luca
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   250,-