Purry is een geweldige moeder voor haar kindje Furry. Ze willen dan ook graag samen blijven. Purry leefde op straat. Ze werd gevangen tijdens een van de sterilisatieprogramma's, maar ze bleek zwanger. Ze zette haar kindje op de wereld met een keizersnede. Ze had maar één kindje. Purry. De twee werden in een opvang opgevangen, maar het is in die opvang niet mogelijk om de gezonde katjes voorgoed bij zich te houden. Ze zouden weer op straat moeten leven. Deze opvang is speciaal voor gehandicapte dieren. Natuurlijk nemen wij ze daarom mee naar Nederland en zoeken we een huisje voor dit lieve duo.
Uit de opvang in Nederland: Furry is een geweldige sociale moeder en lief voor de andere grote en kleine katten. Dat ze op straat leefde is haar aan te zien, ze heeft een hapje uit haar oor en een gekke knik in haar staart waar ze geen last van heeft. Ze is heel erg voorzichtig en het duurt even voordat ze je vertrouwd en je haar kunt aaien. Wel purrt ze bijna onmiddelijk naar je en draait om je benen. Ze is nog enorm speels en altijd blij om je te zien.
Furry en Purry op YouTube: Klik hier
Lees deze pagina over ons kittenbeleid.
Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.
De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.
De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.
Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.
Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.