Home » Noel is Geadopteerd

Noel is Geadopteerd

Bio

 Naam   Noel
 Geboortedatum   9-3-2019
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   voorzichtig, zachtaardig
 Land van herkomst   Spanje

Noel is gevonden bij een hotel in Castalla. Hij was heel erg bang en wellicht had hij nooit een mensenhand gevoeld. Hij is naar het asiel gebracht, maar daar was hij heel erg ongelukkig. Hij mocht mee naar huis met een vrijwilligster die heel goed werk met hem heeft verricht. Daar is een goed begin gemaakt met socialisatie. Noel is nu niet bang meer voor mensen. Deze vrijwilligster neemt steeds de kleinste, meest kwetsbare kittens mee naar huis en brengt dan de iets grotere kittens weer terug naar het asiel.

Noel is nog wel iets timide. Hij moet even wennen aan nieuwe omstandigheden en aan nieuwe mensen. Maar hij laat zich, mits je hem rustig benadert toch wel aaien. Oppakken vindt hij nu nog wat spannend. We denken dat Noel in een huis nog zeker zal verbeteren. Hij deelt zijn kennel nu met Erik en Amor en voorheen met Lolo en Mateo die al in Nederland zijn. Het is voor Noel beter als hij met één van zijn vriendjes of met een andere sociale kat geplaatst wordt. Maar niet als kat alleen.

UPDATE: inmiddels is Noel in Nederland, hij vond zijn reis spannend en is aan het wennen aan het leven in een Nederlands huishouden. Hij is dol op de verwarming. Hij komt enorm knuffelen als je in bed ligt. Als je loopt vind hij het allemaal een beetje spannend. Hij heeft vast een behoorlijke rugzak, maar als je hem rustig benaderd is hij een enorme knuffelkont. Hij is naast makkelijk met katten ook dol op de honden in de opvang. Hij is ook dikke vriendjes met Troy.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabies, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), vlucht naar Nederland en castratie.

Voor Noël is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €27,36. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   vanaf 12 jaar
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram