Home » Troy is Geadopteerd

Troy is Geadopteerd

Bio

 Naam   Troy
 Geboortedatum   24-10-2017
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   klein, 10kg
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, sociaal, speels
 Land van herkomst   Spanje
Troy is gevonden op straat. Hij zag er goed uit, maar hij had geen chip en niemand is hem komen halen. Daarom zoeken ze nu een huisje voor hem. 
 
Hij is heel lief en sociaal, speels en een leuke hond. Hij vindt het vreselijk om opgesloten te zitten in een kennel en huilt om aandacht te trekken van de verzorgers.
 
-------------------
Inmiddels is Troy aangekomen in Nederland. Hij is leuk, lief, super sociaal, energiek, gek op zijn bal. Hij gaat vanaf dag 1 geweldig in de roedel. Hij is niet aggressief naar katten, maar als ze wegrennen ziet hij dat als spelen. Daar zal aan gewerkt worden (hij woont in een opvang met katten samen), maar de voorkeur is een huisje zonder, of echt met ervaring om hond en katten te wennen.
 
Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabies injectie, Europees paspoort, castratie, test (negatief in Middellandse Zeeziektes) vlucht naar Nederland.
 
Voor Troy is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt en hij kan nu ook in het buitenland goed naar de dokter als er onverhoopt iets gebeurd. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €42.17. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   niet noodzakelijk, mits hij veel kan bewegen
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere honden  ja
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   ja
 Adoptiekosten   €275,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram