Home » Mali gaat Niet reizen

Mali gaat Niet reizen

Mali is heel erg lief van karakter. Ze slaapt heel graag op schoot, het maakt haar niet uit hoe vaak je opstaat en rondwandelt. Ze komt gewoon weer terug als je gaat zitten. Ze ziet haar mens als lekker warm kussentje. Ze is heel knuffelig en speels. Een heel blij kittentje.

Mali is gevonden als pasgeboren kittentje. Ze is grootgebracht met een flesje met kittenmelk. Ze mocht in de kattenfamilie in de opvang logeren toen ze groot genoeg was. Zij en Franz zijn altijd samen geweest. Hun geboortedatum is (zoals bij de meeste dieren) geschat en gelijk gemaakt zodat ze zich broer en zus zouden voelen.

Mali en Franz op YouTube: Klik hier

Mali en Franz op YouTUbe: Klik hier

Lees deze pagina over ons kittenbeleid.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Mali gaat Niet reizen
Geboortedatum
11-05-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
klein
Gezondheid
goed
Karakter
lief, aanhankelijk, speels, blij
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Nee, zie ons kittenbeleid.
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja, Franz
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram