Menu Sluiten

Llaverita is Gereserveerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Llaverita
 Geboortedatum   10-7-2020
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed, mist een oog
 Karakter   sociaal, zelfverzekerd, lief
 Land van herkomst   Spanje (O)

Llaverita is de enige overlevende van een nest van 3 kittens. Ze waren anderhalve maand oud toen ze het in het asiel aankwamen. Ze waren ondervoed, uitgedroogd en in zeer slechte conditie. Haar broertjes overleden binnen een paar dagen. Zij overleefde het. Als baby mist ze een oog. Ze is heel lief, aanhankelijk en speels. Ze kan erg goed overweg met katten en honden. Ondanks het missen van een oog is ze een heel stabiel, zelfverzekerd en sociaal diertje.

Lees deze pagina over ons kittenbeleid.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   nee, zie ons kittenbeleid
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-