Home » Kiwi – 2 is Geadopteerd

Kiwi - 2 is Geadopteerd

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
previous arrow
next arrow
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Kiwi
 Geboortedatum   28-4-2021
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   aanhankelijk, speels, ondernemend
 Land van herkomst   Spanje (1)

 Kiwi, Litchi en Piña komen uit één nestje. Ze werden in een doos achtergelaten bij de deur van een huis waar een vrouw woont die straatkatten voert. De drie kittens zijn erg close. Ze spelen veel samen. Kiwi en Pina zijn waarschijnlijk het meest close van de drie.

Kiwi is het meest actief en speels van de drie. Hij is avontuurlijk, en houdt van onderzoeken, springen en klimmen. Hij is heel lief. Hij kan goed samenwonen met een rustige hond en hij is ook geschikt voor een huishouden met kinderen.

Lees deze pagina over ons kittenbeleid.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt ongeveer €27,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   nee, zie ons kittenbeleid
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, liefst Litchi en of Pina, anders een ander kitten.
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   210,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram