Home » Kevin en Kala zijn Geadopteerd

Kevin en Kala zijn Geadopteerd

Bio

 Naam   Kevin en Kala
 Geboortedatum   26-6-2019
 Geslacht   man (Kevin) en vrouw (Kala)
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   zelfverzekerd, lief
 Land van herkomst   Spanje

Kevin is het broertje van Kala. Hij is zelfverzekerd en hij deelt zijn kennel met 10 andere kittens. Met andere katten heeft hij dus geen problemen. Hij is speels en gewoon een super leuk kitten.

Kala is een zusje van Kevin. In het begin is ze wat timide maar als ze je eenmaal kent is ze sociaal. Ze is ook heel speels. Kala deelt een kennel met 10 andere kittens, dus andere katten zijn geen probleem voor haar.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), vlucht naar Nederland en indien mogelijk castratie.

Lees deze pagina over ons kittenbeleid.
 
Voor Kala is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26,29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.
 
Voor Kevin is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €27,36. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

 

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja, Rotterdam
 Gesteriliseerd   nee, zie ons kittenbeleid
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja, mits rustig
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, sowieso Kala
 Kan met honden   ja, mits rustig
 Adoptiekosten   €150,- per kat
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram