Home » Fayna en Frida zijn Geadopteerd

Fayna en Frida zijn Geadopteerd

Bio

 Naam   Fayna en Frida
 Geboortedatum   20-4-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   Siamees Red Point
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   sociaal
 Land van herkomst   Spanje

Frida en Fayna zijn bij de poort van het asiel gezet toen ze nog hele kleine kittentjes waren. Ze mochten in opvang en daar zijn ze met de fles grootgebracht. Ze zijn altijd samen. Frida heeft iets lichtere ogen dan Fayna. Ze zijn heel sociaal met andere katten en met mensen.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), vlucht naar Nederland en indien mogelijk castratie.
Lees deze pagina over ons kittenbeleid.
 
Voor Fayna is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26,29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Voor Frida is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26,29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja (opvang Delft)
 Gesteriliseerd   ja, in Nederland
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, elkaar
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €175,- per kat
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram