Home » Capitán is Geadopteerd

Capitán is Geadopteerd

Van de verzorgster in het asiel: Capitán werd naar het asiel gebracht door een man die ons vertelde dat de pup langs de kant van de weg stond. Hij was een baby van ongeveer drie weken oud, hij liep nog niet en had ook geen tanden, hij had een fles nodig en ik heb hem mee naar huis genomen. Capitán is een super speelse pup, hij is erg actief, hij rent graag achter je aan en hij probeert speels in je voeten te bijten om te spelen, hij moet nog leren. Maar hij is ook erg aanhankelijk, hij houdt van liefkozingen en in je armen gehouden worden. Capitán is erg grappig omdat zijn ogen naar de zijkanten gaan (je kunt het zien op de foto's), maar hij heeft geen zichtproblemen, hij is gewoon zo. Capitán speelt graag met andere honden, maar hij is erg intens en de andere honden worden meestal snel moe. Hij is nergens bang voor.

*Capitán is opgegroeid met meerdere honden en katten.

Lees deze pagina over ons kittenbeleid, ook voor honden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Capitán is Geadopteerd
Geboortedatum
01-09-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
klein
Gezondheid
goed
Karakter
sociaal, speels, mensgericht
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Nee, zie ons kittenbeleid, ook voor honden.
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
ja
Adoptiekosten
400,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram