Home » Belinda

Belinda

Een man schreef een Facebookpost dat hij moest verhuizen en zijn katten niet mee kon nemen. Hij gaf aan dat iemand ze kon komen halen, anders zou hij ze op straat zetten. Onze lieve rescuer keek een tijdje of er gereageerd werd, maar de reacties bleven uit. Ze is erheen gegaan en heeft ze meegenomen. 2 volwassen vrouwtjes, natuurlijk niet gesteriliseerd, en één van hun kindjes. Toen ze aankwamen zaten ze onder de vlooien en ze waren niet in orde. De kleine baby was te klein, die heeft ze meegenomen naar haar huis. Ze heeft haar Belinda genoemd. De volwassen katten gingen naar de poezenopvanggroep.

Belinda is een knuffelbolletje. Ze loopt rond terwijl ze alles met haar pootjes aantikt. Ze duwt tegen je aan om knuffeltjes te krijgen. Ze is dol op buikje aaien, oortjes knuffelen en staat altijd open voor een lekker knuffelpartijtje. Ze is dol op aandacht. Ze is spels, houdt van dingen achterna zitten, propjes papier, balletjes. Alles is leuk.

Lees deze pagina over ons kittenbeleid. 

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. 

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Belinda
Geboortedatum
16-09-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Miz pers
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Speels, aanhankelijk, sociaal
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Nee, zie ons kittenbeleid.
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja,
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
250,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram