Menu Sluiten

Andy is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Andy
 Geboortedatum   25-5-2020
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   sociaal, lief, gezellig
 Land van herkomst   Spanje

Andy is gevonden op een campo. Hij zat in zijn eentje met hele vieze oogjes en neusje. Er waren geen andere kittens of moeder in de buurt. De bewoner van de campo heeft het asiel gebeld en hij is opgehaald. Omdat er op dat moment geen plek in het asiel was en omdat Andy intensieve verzorging nodig had voor zijn oogjes is hij in opvang gegaan. Daar knapte hij al na twee dagen op. Met de juiste zorg gingen de korstjes van zijn ogen en neus en toen kon het leven beginnen.

Andy is een hele sociale lieve jongen. Hij zit in opvang met meerdere katten en dat gaat prima. Er is ook een hondje en ook daar is Andy niet bang voor. Hij is heel gezellig met mensen en wil graag geknuffeld worden. 

Andy zoekt wel een speelkameraadje. Hij is niet graag alleen. Maar aangezien hij zo sociaal is, maakt het niet uit wie zijn vriendje is. 

Lees deze pagina over ons kittenbeleid.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   nee, zie ons kittenbeleid
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Orion
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   190,-