Home » Zwabber en Mop zijn Geadopteerd

Zwabber en Mop zijn Geadopteerd

Bio

 Naam   Zwabber (wit) en Mop (zwart)
 Geboortedatum   4-6-2007
 Geslacht   man (wit) en vrouw (zwart)
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   rustig, lief
 Land van herkomst   Spanje

Zwabber en Mop zijn afgegeven aan het asiel omdat de Engelse familie ze niet mee terug wilde nemen naar Engeland. Dat is heel erg triest voor deze twee beestjes. Ze vieren na een leven in een huis hun 12e verjaardag dan ook in het betonnen hok van het asiel. Ze zijn echt verdrietig. De verzorgers hebben echt met ze te doen. Ze hangen aan elkaar en snappen niets van waar ze zijn. Zwabber was zo vervilt dat ze hem meteen naar een trimsalon hebben gebracht waar zijn vacht uit de klit gehaald is. het vilt zat tot aan zijn huid.

 

Dit lieve koppel zoekt met spoed een nieuw en rustig huisje waar ze de rest van hun leven kunnen blijven. In het asiel zitten ze in ieder geval niet goed. We vliegen ze sowieso zo spoedig mogelijk naar Nederland, maar we moeten wachten tot hun prikjes oud genoeg zijn. Ze zijn inmiddels al in het bezit van een europees paspoort en medio juni mogen ze vliegen. We hopen dat ze direct in de armen van hun nieuwe mens(en) mogen vliegen.

Adoptiebijdrage is inclusief sterilisatie, enting, chip, paspoort, test (negatief in FIV en FelV, vlucht naar Nederland. Gezien hun leeftijd willen we kijken of we de adoptiebijdrage wat kunnen verlagen, maar dat zou ten koste gaan van de bijdrage aan het asiel, terwijl die wel de kosten hebben. Als je de adoptiebijdrage kan missen, zouden we dat heel erg waarderen.

 

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee, verwacht medio juni
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   liever niet
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, elkaar
 Kan met honden   ja, mits rustig
 Adoptiekosten   €150,- per kat
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram