Home » Zory is Geadopteerd

Zory is Geadopteerd

Zory is een lief, speels meisje dat continu aandacht zoekt met mensen als er ook maar iemand rondloopt in het gemeenteasiel waar onze vrienden mee samenwerken. Ze wil aandacht en knuffelen. Ze is graag samen met mensen. Ze is in de steek gelaten door haar vorige baasjes. Ze wilden niet zo'n verwende hond. Onze rescuer ter plekke is verscheurd van verdriet van al het leed dat ze dagelijks ziet. Zeker als het om dit soort juweeltjes gaat die kansloos in het asiel zitten. Ze geeft haar altijd wat extra aandacht als ze in het asiel is, maar Zory heeft een gewoon eigen huisje nodig.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Zory is Geadopteerd
Geboortedatum
10-04-2021
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
klein, ca 6-7 kg, 30cm
Gezondheid
goed
Karakter
lief, speels
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Onbekend
Adoptiekosten
375,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram