Home » Zoro

Zoro

Onze rescuer in Kazanlak ging op bezoek in het gemeenteasiel waar ze vrijwilligerswerk doet en helpt. Daar stond Zoro. Een lief, aanhankelijk kereltje die stond te huilen bij de deur om aandacht. Een grote hond wilde hem aanvallen. Ze nam hem mee naar haar opvang en zorgde voor hem. Nu zoeken we samen met haar naar een veilig huisje voor Zoro, zodat hij nooit meer in een gevaarlijk asiel kan belanden.

Zoro is inmiddels aangekomen in Nederland. Het is een lief dier, heel aanhankelijk en dol op knuffelen en aaien. Hij is heel erg mensgericht en is als een schaduw. Waar jij gaat, gaat Zoro. Dat zal hij wat los gaan laten als hij weet dat hij veilig is, maar je moet dat wel van hem accepteren. Zo'n lieve ziel al zo vaak in de steek gelaten. Hij heeft behoefte aan begrip en weten dat hij bij iemand hoort. Zoro is dol op wandelen en zeker niet bang voor de geluiden en bewegingen van de stad. Hij is in huis zeker niet overdreven druk maar hij houdt echt van wandelen en op pad gaan. Hij geniet op straat van de aandacht van mensen. Een aai vindt hij een groot cadeau.

Zoro
29-04-2022