Home » Zoro

Zoro

Onze rescuer in Kazanlak ging op bezoek in het gemeenteasiel waar ze vrijwilligerswerk doet en helpt. Daar stond Zoro. Een lief, aanhankelijk kereltje die stond te huilen bij de deur om aandacht. Een grote hond wilde hem aanvallen. Ze nam hem mee naar haar opvang en zorgde voor hem. Nu zoeken we samen met haar naar een veilig huisje voor Zoro, zodat hij nooit meer in een gevaarlijk asiel kan belanden.

Zoro is inmiddels aangekomen in Nederland. Het is een lief dier, heel aanhankelijk en dol op knuffelen en aaien. Hij is heel erg mensgericht en is als een schaduw. Waar jij gaat, gaat Zoro. Dat zal hij wat los gaan laten als hij weet dat hij veilig is, maar je moet dat wel van hem accepteren. Zo'n lieve ziel al zo vaak in de steek gelaten. Hij heeft behoefte aan begrip en weten dat hij bij iemand hoort. Zoro is dol op wandelen en zeker niet bang voor de geluiden en bewegingen van de stad. Hij is in huis zeker niet overdreven druk maar hij houdt echt van wandelen en op pad gaan. Hij geniet op straat van de aandacht van mensen. Een aai vindt hij een groot cadeau.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Zoro
Geboortedatum
29-04-2022
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix
Grootte
klein, ca 10kg, 30-35cm
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, mensgericht
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram