Home » Ying is Geadopteerd

Ying is Geadopteerd

Ying 02
Ying 03
IMG_8069
IMG_8061
IMG_8060
IMG_8021
Ying 01
Ying y Yang
previous arrow
next arrow
Ying 02
Ying 03
IMG_8069
IMG_8061
IMG_8060
IMG_8021
Ying 01
Ying y Yang
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Ying
 Geboortedatum   12-1-2021
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix siamees
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, knuffelig, sociaal
 Land van herkomst   Spanje (2)

Ying is een knuffelkont, lief voor mensen en andere katten maar vooral dol op Yang. Hij is iets bescheidener dan Yang. Ze werden achtergelaten in een kattenkolonie in een Spaans stadje.

Ying en Yang zijn helemaal niet in staat om hun eigen kostje bij elkaar te scharrelen. Ze waren duidelijk gewend aan de verzorging in huis. De mensen die ze gered hebben zagen aanvankelijk maar één van de katjes. Toen ze hem in een reisboxje stopten verscheen de broer hard miauwend. Ying is een jonge kat, lief, knuffelig, vriendelijk en rustig. Hij is niet zo speels. Hij is dol op knuffles en ligt graag lekker in je armen. Zowel Ying als Yang zijn close met elkaar en slapen gezellig samen. Ze zullen dan ook samen blijven zodat ze gezellig samen kunnen blijven slapen en spelen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Yang
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   250,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram