Home » Yetti is Geadopteerd

Yetti is Geadopteerd

Yetti is ongelofelijk lief van karakter. Hij is rustig en extreem knuffelig. Hij kan de hele dag op je schoot zitten als je dat toe zou staan. Hij is dol op buikje aaien en dat vindt hij het aller lekkerste van allemaal. Hij geniet ervan als je hem lekker in zijn buikje en oortjes hapt (speels natuurlijk). Yetti heeft altijd honger. Het is net een stofzuiger. Zodra je de koelkast open doet staat hij meteen bij je. Je hoort hem niet eens aankomen. Hij is dol op brood (en nee, dat is te zout voor hem dus dat mag hij niet eten) maar hij wil perse een stukje. Hij zou ertoe in staat zijn het brood uit je mond te vissen, zo lekker vindt hij het. Yetti staat dus altijd klaar voor eten, knuffelen, omhelsen, kusjes geven. Hij is dol op andere katten en heeft ook echt een kattenvriendje nodig.

Eenvrouw hoorde katjes huilen van binnenuit een verlaten huis. Ze ging het huis binnen. Ze vond de kittens om hun dode moeder heen gevouwen. Ze heeft alle kittens meegenomen en opgevangen. Maar, naar mate de diertjes groter werden ging Yetti steeds vaker overgeven en stikgeluiden maken na het eten. Hij had een specialist nodig. Aangezien hij in een dorpje verbleef waar alleen een veearts woonde die niets van katten wist werd er een oproep geplaatst. Hij kwam in handen van onze lieve rescuer Lily. Zij ging met hem op zoek naar de oorzaak. Er werd een X-Ray gemaakt en hij werd geobserveerd bij de dierenarts. De diagnose? Glutony. Hij eet te snel en teveel. Hij is daar inmiddels overheen gegroeid, maar als adoptant is het wel verstandig om daar rekening mee te houden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Yetti is Geadopteerd
Geboortedatum
10-06-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Karakter
lief, rustig, aanhankelijk
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram