Home » Whisky is Geadopteerd

Whisky is Geadopteerd

Whisky 03
Whisky 02
Whisky 01
Whisky 04
Whisky 05
Whisky 06
Whisky 07
Whisky 08
Whisky 09
Whisky 10
previous arrow
next arrow
Whisky 03
Whisky 02
Whisky 01
Whisky 04
Whisky 05
Whisky 06
Whisky 07
Whisky 08
Whisky 09
Whisky 10
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Whisky
 Geboortedatum   27-1-2017
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   normaal
 Karakter   rustig, onzeker in een nieuwe situatie
 Land van herkomst   Spanje

Whisky is en rustige, nobele kat. Ze was heel erg bang in het asiel. Whisky en Mina hebben hun hele leven samen doorgebracht. Whisky en Mina hebben hun hele leven samen doorgebracht. We dachten dus aanvankelijk dat ze samen zouden moeten blijven. Echter, in de opvang in Nederland zien we dat ze elkaar niet meer opzoeken. Ze komen uit een huis waar niet meer voor ze gezorgd kon worden door gezondheidsproblemen. Helaas zaten de opvanggezinnen allemaal vol. Er was geen andere plek voor ze dan het asiel. Voor een huiskat een verschrikkelijke plek.

Als Whisky tot rust gekomen is in haar nieuwe omgeving is ze een hele lieve rustige knuffelpoes. Ze is mensgericht en gewend aan een leven in een huis. Een enkele andere kat kan ook. Liever niet teveel meer.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   vanaf 12 jaar
 Kan met andere katten niet teveel 
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja, mits rustig
 Adoptiekosten   €190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram