Home » Wendy – 2 is Geadopteerd

Wendy - 2 is Geadopteerd

Wendy 04
Wendy 05
Wendy 03
Wendy 02
Wendy 01
previous arrow
next arrow
Wendy 04
Wendy 05
Wendy 03
Wendy 02
Wendy 01
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Wendy
 Geboortedatum   1-2-2020
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, blij, speels
 Land van herkomst   Spanje (SV)

Wendy is gevonden voor de deur van het asiel. Gelukkig werd ze gevonden en nu heeft ze zich ontpopt tot een speels meisje. Ze is op spelen met haar speelmuis.

Wendy is een ongelofelijk lieve poes. Ze wordt door het asiel omschreven als "" pure sweetnesss". Ze is een prachtig schildpad poesje, ze is ongelofelijk innemend. Ze wil heel graag haar speeltjes met je delen. Ze wil heel graag knuffelen en aaien. Het is een katje dat wederzijds liefheeft. Ze spint hard als ze aandacht krijgt. Het is een meisje om ongelofelijk veel van te houden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €23,90. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja, mits rustig
 Adoptiekosten   €190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram