Home » Wally

Wally

Wally is gevonden door een vrijwilliger van het asiel. Hij zwief een beetje door de straten rondom haar huis. Hij zag er verloren uit. Hij liet zich graag oppakken door willekeurige mensen en eenmaal mee naar huis genomen was hij dankbaar met alle aaitjes die hij kreeg. Wally is een hele sociale kat. Hij houdt van het samenzijn met mensen. Maar, als je hem teveel aait, of iets met hem doet wat hij niet wil, dan kan hij een krab geven. Hij houdt het graag allemaal een beetje onder controle. Hij is geen starterskat maar wel een schat van een dier. Hij vliegt je natuurlijk niet zomaar aan, maar hij geeft wel zijn grenzen aan. In echte onvervalste kattentaal. Hij houdt van een beetje rust om zich heen, dat maakt hem zelfverzekerderd en aanhankelijker. Geen familiepoes dus voor mensen met kleine kinderen. Wally houdt er niet van bij andere katten te zijn. Hij wil zijn mensen niet graag delen. Als er andere katten in de buurt zijn, wordt hij defensief en komt niet tot rust. Hij vindt er echt niets aan.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. 

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Wally
Geboortedatum
01-10-2022
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Lees zijn verhaaltje
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Nee
Kan met andere katten?
nee
Heeft een andere kat nodig?
Nee
Kan met honden?
Nee
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram