Menu Sluiten

Vito

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Vito
 Geboortedatum   10-2-2015
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, vriendelijk, angstig
 Land van herkomst   Spanje (2)

Vito heeft een verdrietig verhaal. Hij leefde samen met Joker en Vaiana in een huis. Hun mens overleed en de zoon was niet in staat voor ze te zorgen door ziekte. Ze belandden in het asiel. Vito is een lieve kat maar wat bang door de veranderingen die hij heeft ondergaan. In het asiel wil hij zich niet laten aaien, hij is er ongelukkig. Hij heeft een rustig huisje nodig om zijn vertrouwen in de wereld weer terug te krijgen. Hij wil zich geliefd en ontspannen voelen. Een adoptant moet dan ook wat geduld met hem hebben. Geef hem wat tijd. Dan wordt hij vast weer de kat die hij was.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Vaiana
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   190,-