Home » Vanessa is Geadopteerd

Vanessa is Geadopteerd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
VanessaIMG_9564
VanessaIMG_9562
VanessaIMG_9560
VanessaIMG_9552
VanessaIMG_9549
VanessaIMG_9547
VanessaIMG_9546
IMG_1361
IMG_1359
IMG_1357
previous arrow
next arrow
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
VanessaIMG_9564
VanessaIMG_9562
VanessaIMG_9560
VanessaIMG_9552
VanessaIMG_9549
VanessaIMG_9547
VanessaIMG_9546
IMG_1361
IMG_1359
IMG_1357
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Vanessa
 Geboortedatum   5-9-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, aanhankelijk
 Land van herkomst   Spanje (3)

Het asiel kreeg een telefoontje dat er een groepje katten op een weg zat net buiten het dorp (Spanje). Of ze die katten konden komen halen. Zo gezegd zo gedaan. Vanessa was één van die katten en zit nu in het asiel. Aan alles merk je dat ze uit een huis komt en ze had moeite met het leven in het asiel in een redelijk donker hok.

Ze heeft tot nu toe in quarantaine gezeten, maar inmiddels is ze verhuisd naar de kennel met andere katten. Dat gaat goed. Ze wil heel graag bij de mensen zijn. Vanessa is heel sociaal en wil graag op schoot zitten en geaaid worden. Het liefst heeft ze de hele dag aandacht. Ze zou het gezellig vinden om samen met een andere kat in huis te wonen. In het asiel heeft ze geen speciaal vriendje, maar het is geen kat om alleen te zijn. 

Vanessa heeft hele mooie goudgele ogen en ze heeft een zachte vacht.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

 

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram