Home » Valentin - 2 (Regio Leerbroek)

Valentin - 2 (Regio Leerbroek)

In het asiel in Spanje deelde Valentin zijn (niet grote) kennel met twee andere honden. Hij kon het goed met ze vinden en gaf geen problemen met andere honden. Hij is onder de wonden op zijn lijf en hoofd binnen gekomen in het asiel. Hij lijkt te zijn aangevallen door andere honden. Toch was hij al meteen een vriendelijk dier. Hij is dol op knuffelen en pamperen. Hij is vrij actief van karakter, maar hij kan ook prima lekker bij je op de bank liggen en rustig van je genieten. Hij wordt door de vrijwilliger uit het asiel omschreven als de hond die je aan het lachen en genieten maakt.

Valentin op YouTube in het asiel: https://www.youtube.com/watch?v=4DPbAz6kQ-M (let op, in het asiel komen de honden iedere dag maar even uit hun hok, hij is op het filmpje nog maar net uit zijn kennel gehaald)

Inmiddels is Valentin aangekomen in Nederland. Het is een ongelofelijk lief en zachtaardig dier. Hij is gezellig in de omgang en gaat makkelijk mee in de roedel. Een leuk en gezellig dier. Valentin heeft knuffelen hoog op zijn lijstje van favoriete bezigheden staan. Hij kan geen genoeg krijgen van menselijke knuffels en kroeltjes. Hij geniet in zijn gastgezin van lekker wandelen en spelen met de hondenvriendjes. Hij kan ook best even alleen zijn, maar natuurlijk moet dat in een nieuwe situatie altijd even opgebouwd worden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Valentin - 2 (Regio Leerbroek)
Geboortedatum
15-02-2021
Geslacht
man
Soort/kleur
Bodeguero
Grootte
klein, ca 10kg
Gezondheid
Positief getest Leishmania, verder gezond
Karakter
Blij, dol op mensen, liefdevol
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Waarschijnlijk wel
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram