Menu Sluiten

Valentijn is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Valentijn
 Geboortedatum   14-2-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   groot (40kg)
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, onzeker
 Land van herkomst   Nederland

Valentijn is echt een hartveroverend type. Zo hartveroverend dat zijn baasje, een jager, hem af ging maken. Hij was te lief en niet geschikt voor zijn werk als jachthond. Als pup is hij grootgebracht met de fles, maar zijn verdere leventje was niet zo liefdevol als je als hartendief mag verwachten. Verwoedde pogingen een heuse jager van hem te maken mislukte volkomen.

Gelukkig is Valentijn afgestaan en met spoed bij ons in de opvang gekomen. Meteen zijn zijn prikjes en paspoort in orde gemaakt en binnenkort wordt hij gecastreerd. Er zijn tenslotte al genoeg leuke hondjes op de wereld en heel veel van die hondjes zoeken een fijn huisje.

Valentijn zoekt een rustig huis. Spelende kinderen vindt hij eng. Hij is door toedoen van mensen onzeker en hij is groot. Ook is hij duidelijk heel zachtaardig. Wij zoeken dan ook een kalme omgeving waar hij met veel liefde wordt aangemoedig. Valentijn is echt een lieve zachtaardige lobbes die fijn bij je wil zijn voor een knuffel en een aai over zijn grote bol.

Adoptiebijdrage is inclusief enting, chip, rebius injectie, paspoort, medische check en castratie.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   afspraak op 13 mei
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   nee
 Kan met andere honden  ja
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   ja
 Adoptiekosten   €295,-