Home » Vaiana is Geadopteerd

Vaiana is Geadopteerd

VAIANA 01
VAIANA 02
VAIANA 03
VAIANA 04
VAIANA 05
previous arrow
next arrow
VAIANA 01
VAIANA 02
VAIANA 03
VAIANA 04
VAIANA 05
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Vaiana
 Geboortedatum   10-2-2015
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, vriendelijk, knuffelig
 Land van herkomst   Spanje (2)

Door een infectie aan het oog, zie je bij Vaiana een afwijking in het oog. Ze heeft er geen last meer van, maar je zult het blijven zien. Het is een hele lieve, vriendelijke knuffelkat. Er wordt gedacht dat zij en Vito familie zijn. Ze woonden samen in een huis. Hun baasje is overleden, daarom zijn ze in het asiel beland.

Joker, Vito en Vaiana leefden samen in een huis. De eigenaar overleed en de zoon kon niet voor ze zorgen door ziekte. Ze is een lieve en rustige poes. Eerst een beetje voorzichtig maar als ze zich ontspant is ze dol op aandacht en verzorging. Ze zou erg gelukkig zijn weer in een gewoon huis te wonen, het asiel vindt ze niets. 

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   210,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram