Home » Tse Tse

Tse Tse

Tse Tse is een hele grappige jongen. Hij heeft een goed gevoel voor humor. Hij heeft een mening en verteld het je op zijn eigen manier als hij het niet met je eens is. Als jij naar links gaat en hij naar rechts wil, geeft hij je een gezicht dat duidelijk zegt dat hij wat anders wil. De vrijwilligers in het asiel moeten er erg om lachen als hij dat doet.

Tse Tse lag aan de ketting bij het huis waar hij gehouden werd. Hij was er slecht aan toe toen hij in het asiel binnen kwam. Hij is inmiddels alweer ruim drie jaar opgevangen in het asiel. Hij heeft zoveel kennelgenootjes zien komen en gaan. Niemand wil hem. Hij was bang toen hij in het asiel binnen kwam, en daar is door de vrijwilligers aan gewerkt. Hij is nu een blije hond. Ze omschrijven hem als teddybeer.

Tse Tse op YouTube: Klik hier

Tse Tse op YouTube: Klik hier

Tse Tse op YouTube: Klik hier

Tse Tse op YouTube: Klik hier

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Tse Tse
Geboortedatum
24-06-2020
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix
Grootte
middenmaat, ca 13 kg
Gezondheid
Goed, Leishmania positief maar stabiel
Karakter
Lief, grappig, aardig
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Onbekend
Adoptiekosten
425,- administratiekosten, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram