Home » Trino is Geadopteerd

Trino is Geadopteerd

Trino8
Trino11
Trino10
Trino9
Trino7
Trino6
trino guapo new
previous arrow
next arrow
Trino8
Trino11
Trino10
Trino9
Trino7
Trino6
trino guapo new
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Trino
 Geboortedatum   10-7-2016
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   middenmaat tot groot
 Gezondheid   leishmania positief
 Karakter   speels, jeugdig, aanhankelijk
 Land van herkomst   Spanje (1)

Krabbel Trino over zijn buikje en hij rolt op zijn rug voor meer krabbels. Hij is vriendelijk met mensen, speels, jeugdig. Met andere honden kan hij niet overweg.

Trino zit al lang in het asiel. Het asiel stuurde een filmpje om te laten zien dat hij superlief is. Bekijk dit filmpje op YouTube. Hij belande januari 2018 in het asiel. Dat is zo lang. Hoewel hij niet zo geweldig is met andere honden, is hij super met mensen. We hopen dan ook dat hij een keer zijn echte huisje gaat vinden.

* aantekening vanuit Zilver. In dit asiel zitten erg veel honden en katten. Ze worden erg goed verzorgd, maar door de hoeveelheid krijgen ze slechts een beperkte tijd buiten de hokken. Een adoptant zal de hond wat tijd moeten geven om tot rust te komen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere honden  nee
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   nee
 Adoptiekosten   €350,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram