Home » Tomate

Tomate

Tomate is samen met zijn broertjes Guisante, Romero, Pepinoen en Aguacate gedumpt bij het asiel. Ze waren toen ongeveer drie maanden oud. Toen de verzorgers aankwamen vonden ze drie van de kleintjes op de parkeerplaats aan de voorkant van het asiel. Ze renden daar wat in het rond. Later op de dag vonden de asielmedewerkers nog twee kittens in de bosjes.

Tomate is een lieve sociale kater. Hij is aanhankelijk maar als hij nieuw in een situatie komt is hij een beetje bang. Hij moet eerst weten dat hij veilig is om lekker te kunnen relaxen en zijn lieve kant te laten zien. Het zal een paar dagen duren. Hij is speels, volgt je graag om te zien wat je aan het doen bent en schuurt zijn lijfje graag tegen je aan.

Uit de opvang in Nederland. Hij is close met zijn broertjes, vooral Guisante, die bemoederd hij soms zelfs. Tomate is de grootste en dikste an het nest, Guisante is het kleintje. Soms broed Tomate hem uit als een kip op het nest. Hij slaapt en speelt graag met ze. Hij kan samen met een broertje verhuizen, of samen bij een andere poes die graag een vriendje wil. Tomate is een ongelofelijk lief dier, hij doet heel veel voor een kuipje Yarrah. Het is een meneertje die weet wat hij wil. Een heel lief meneertje. Hij is niet zo dol op optillen, Tomate staat liever op zijn eigen pootjes. We zijn het wel aan het oefenen, hij staat het al steeds meer toe.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Tomate
Geboortedatum
25-04-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, speels, even wennen in een nieuwe situatie
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram