Home » Ollie is geadopteerd

Ollie is geadopteerd

Bio

 Naam   Ollie (voorheen Tititi)
 Geboortedatum   13-2-2016
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   zwart, kruising chihuahua
 Grootte   klein
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, aanhankelijk, speels
 Land van herkomst   Spanje

Ollie (voorheen Tititi) is samen met zijn moeder Chula binnengebracht in het asiel. Zijn vrouwtje kon niet voor hem zorgen. Helaas is Chula ernstig ziek en is zij voor nu in Spanje gebleven om behandeld te worden. Ollie is inmiddels in Nederland. Hoewel de twee gek op elkaar waren, vonden ze het ook geen probleem om zonder elkaar te zijn.

Ollie is een vrolijk ventje. Geef hem een speeltje en hij rent er als een dolle mee door het huis. Met poezen moest hij even oefenen, maar in de opvang gaat het nu goed. Hij leeft in een roedel en dat vindt hij leuk.

Ollie is echt een gezelschapshondje. Hij vindt alleen zijn niet echt leuk. Het kan wel, maar geen hele dagen. Hij is negatief getest op de middenlandsezee ziektes. De adoptiebijdrage is inclusief de medische handelingen (castratie, entingen, bloedonderzoek, ontvlooien en ontwormen), chip, paspoortje, reis naar Nederland, bijdrage aan het asiel etc.

Kenmerken

 Is al in Nederland   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   ja
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere honden  ja
 Heeft andere hond nodig   kan, hoeft niet
 Kan met katten   ja, mits niet angstig
 Adoptiekosten   €275,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram