Menu Sluiten

Tiny Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Tiny
 Geboortedatum   07-11-2019
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   klein
 Gezondheid   goed
 Karakter   voorzichtig, lief, sociaal, speels
 Land van herkomst   Bulgarije

Tiny is heel erg lief, speels en hij heeft echt aandacht nodig. Tiny is dol op speeltjes en een (katten)vriendje. Hij slaapt heel graag samen met katten samen. Hij knuffelt met ze en ligt te spinnen.

Tiny is dol op zijn zusje. Maar… omdat ze te klein bleven voor castratie moesten ze uit elkaar gehaald worden om te voorkomen dat er kittentjes van kwamen.

Tiny en zijn zusje werden als baby gevonden in de vuilnisbak op straat. Gelukkig schreeuwden ze om aandacht, daardoor werden ze gehoord. De mannen wisten niet zo goed wat ze met de kittens aan moesten. Ze kochten wat melk en probeerden ze te voeden. Ze reden met ze rond, tot ze een oplossing hadden bedacht. Dat bleek de opvang. Ze groeiden langzaam en bleven kleiner dan de rest.

Tiny is al een tijdje in Nederland. Zijn zusje Minnie zal op 17-8-2020 aankomen. Daardoor hebben ze een andere verzekering. Ze hebben wat gevoelige darmen, je zult als adoptant voer voor gevoelige katten aan ze moeten geven. Anders blijven ze dunne ontlasting houden.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabies, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), reis naar Nederland en indien mogelijk castratie.

Voor Tiny is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €27.72. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Minnie
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-