Home » Tia is Geadopteerd

Tia is Geadopteerd

Tia (5)
Tia (4)
Tia (6)
Tia (3)
Tia (2)
Tia (1)
previous arrow
next arrow
Tia (5)
Tia (4)
Tia (6)
Tia (3)
Tia (2)
Tia (1)
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Tia
 Geboortedatum   11-10-2021
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   klein
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, knuffelig, speels
 Land van herkomst   Bulgarije (4)

Tia is heel lief, knuffelig, speels, maar ook weer kalm. Het is een heel lief meisje. Meestal plaatsen wij zulke jonge dieren liever samen met een vriendje. Tia mag alleen verhuizen, mits er vaak iemand thuis is. Ze is ziek gevonden door een man die niet helemaal stabiel is, maar wel heel goed weet als een dier in nood is. Hij kan niet goed voor een dier zorgen, maar als er een dier door hem gevonden wordt, dan neemt hij contact op met de opvang. Na een nachtje in een bench werd Tia opgehaald en goed verzorgd. Ze kreeg haar prikjes, chip en testen en nu is ze klaar voor de grote reis naar Nederland. Ze is vanaf dat één het liefste poesje van de wereld.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Kenmerken

 Is al in Nederland   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee, maar dan niet teveel alleen
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   210,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram