Home » Teya is Geadopteerd

Teya is Geadopteerd

Bio

 Naam   Teya
 Geboortedatum   21-3-2017
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix vlinderhondje
 Grootte   klein (3 - 4 kg)
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, rustig, angstig
 Land van herkomst   Bulgarije

Kleine Teya is op straat gevonden. Ze zwierf op straat en de locale dierenarts heeft haar van straat gehaald. Ze is wat angstig, maar ook heel lief. Als ze bang is kruipt ze in elkaar of ze gaat plat op de grond liggen.

Teya heeft geluk, ze mocht mee in de bus naar Nederland. Samen met een paar kattenvriendjes zat ze dagenlang in de bus en aangekomen bij haar logeeradres. Daar mag ze eerst lekker bijkomen van haar zware reis, en van daaruit zoekt ze een fijn huisje. Teya is erg lief en ze wil heel graag lekker bij je zijn. We vinden haar niet geschikt voor een gezin met drukke kinderen.

Adoptiebijdrage is inclusief enting, chip, rebius injectie, paspoort, 4D test (negatief hartworm, ziekte van lime, ehrlichia, anaplasma), reis naar Nederland.

Voor Teya is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €42,39. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   vanaf 12 haar
 Kan met andere honden  ha
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   ja
 Adoptiekosten   €295,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram