Menu Sluiten

Tara

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   tara
 Geboortedatum   17-5-2020
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix siamees
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   sociaal
 Land van herkomst   Spanje

Tara is super sociaal met  andere dieren, ze zijn geen allemansvrienden met mensen. Ze is dol op Kenya, die twee zullen dan ook samen blijven.

UPDATE UIT SPANJE: Tara heeft haar knopje omgezet en vindt knuffelen met mensen nu fijn. We verwachten na een reis een terugval, dus we zoeken een geduldig mens.

Kenya kwam aanlopen bij een campo (platteland) huisje. Ze is gevangen in een vangkooi en naar het asiel gebracht. Ze bleek niet echt sociaal en zat een tijdlang onder een pallet in de kennel. Even na haar kwam Tara het asiel binnen en vervolgens zaten ze met z´n tweeën onder de pallet.

Dat was geen leven en geen vooruitzicht. Het asiel heeft een opvangfamilie gezocht en gevonden. Daar zijn Kenya en Tara naar toe gegaan en met veel geduld en liefde zijn ze heel erg veel verbeterd. Ze hebben hun eigen slaapkamer, maar ze mogen ook gewoon door het hele huis lopen. Ze knuffelen met de opvangpapa en -mama. Ze hebben echt de tijd nodig om aan hun nieuwe omgeving te wennen. We zoeken dan ook een ervaren adoptant.

Ze gaan goed met de andere katten in huis, met de honden en zelfs met de kippen van de familie.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   nee
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Kenya
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €250,-