Home » Tanos (Spanje)

Tanos (Spanje)

Tanos is een vriendelijke hond. Hij kan in het asiel goed overweg met de andere honden. Groot en klein. Maar hij heeft wel een ervaren eigenaar nodig. Hij is gehoorzaam en houdt van rondrennen en spelen. Hij zou een ideale match kunnen hebben bij mensen die lekker actief zijn en niet alleen maar de gewone wandelingetjes om het blok maken. Hij heeft een goed gevoel voor humor. Er gebeuren vaak grappige dingen om hem heen. Tanos was vastgebonden aan een boom in de buurt van het asiel. Het asiel werd gewaarschuwd en haalde hem op. Hij was in het begin bang, maar vertrouwde de vaste mensen in het asiel vlot.

Tanos in het asiel op YouTube: Klik hier

Tanos in het asiel op YouTube: Klik hier

Let op! De geboortedatum van dit asiel kan iets afwijken in het paspoort, het verschil zal hooguit een aantal dagen zijn.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.


Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Tanos (Spanje)
Geboortedatum
01-10-2021
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix herder
Grootte
groot, ca 20 kg
Gezondheid
Goed
Karakter
Vriendelijk, actief, speels
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, Nee
Kan met kinderen
Waarschijnlijk wel
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Onbekend, kan deels getest worden
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram